Varukorg 0 Produkt
Totalt
0.00 kr (exkl moms)
https://www.nmhpackaging.se/

OM OSS

NMH Packaging AB är ett ledande företag inom förpackningsindustrin, med ett särskilt fokus på lastsäkring av pallar. Med över 30 års erfarenhet har vi byggt upp en stark position som en pålitlig och innovativ partner för många av Europas största företag inom branschen. Vi producerar och levererar högkvalitativa emballageband och kringutrustning som säkerställer att våra kunders produkter transporteras säkert och effektivt.

Vi är stolta över att vara den officiella distributören och servicepartnern för Ergopack GmbH i Sverige och Norge, samt för Itatools S.r.l i hela Skandinavien. Dessa partnerskap gör det möjligt för oss att erbjuda marknadsledande lösningar inom lastsäkring, som inte bara uppfyller utan överträffar våra kunders förväntningar.

På NMH Packaging AB strävar vi alltid efter att ligga i framkant när det gäller teknik och hållbara lösningar. Vi arbetar kontinuerligt för att minimera vår miljöpåverkan genom att erbjuda miljövänliga emballagelösningar. Vårt engagemang för kvalitet, tillförlitlighet och innovation genomsyrar allt vi gör, från produktion till kundservice.

Vår företagskultur präglas av en stark vilja att förbättra och utvecklas. Vi satsar på att ge våra kunder exceptionell service och support, vilket skapar långvariga och förtroendefulla relationer. Vi ser fram emot att fortsätta vår resa inom förpackningsindustrin och att möta framtidens utmaningar med innovativa lösningar.