Varukorg 0 Produkt
Totalt
0.00 kr (exkl moms)
https://www.nmhpackaging.se/
  • ErgoPack

ErgoPack

ErgoPack

Med det mobila bandningssytemet ErgoPack kan olika storlekar på pallar säkert bandas med plastband - ståendes upprätt, utan att böja eller gå runt pallen. Den patenterade kedjan som vägleder bandet under pallen, uppåt vid den motsatta sidan och vidare till händerna på operatören, gör detta möjligt.

Detta gör pallbandningssystemet mycket hälsosamt för ryggen - och kan således därför används av människor som redan lider ryggsmärtor. "Kampanjen för friskare ryggar" ( "Aktion Gesunder Rücken -AGR e.V.") en sammanslagning av de två största tyska föreningarna, bekräftar detta. Efter en omfattande undersökning genom experter från AGR, så har de beviljat ErgoPack bandningssystem 700E, 713E, 726E och 745E sitt godkännande och att få bära dess sigill som en produkt särskilt hälsosam för ryggen. Samtidigt är den batteridrivna bandenheten mobil, användarvänlig och kan användas nästan på alla pallstorlekar. 

Med den höj och sänkbara ErgoPack Air 713-580,  726-580 och 745-580 kan även pallar på rullbanor som lyfts från golvnivån bandas flexibelt och ergonomiskt.

Du hittar mer detaljerad informationom våre olika sytem  på vår hemsida och ta även en titt på den detaljerade funktionalitet i länkarna på respektive produkt.